CO VAŘÍME
1. Celoročně – piva plzeňského typu
– světlé výčepní pivo, spodně kvašené, nepasterované, nefiltrované. Trojité chmelení dodává pivu vyšší hořkou chuť.
Slady: plzeňský, bavorský
Chmel: Žatecký poloraný červeňák
– světlý ležák plzeňského typu, nepasterovaný, nefiltrovaný. Trojité chmelení dodává pivu vyšší hořkou chuť.
Slady: plzeňský, bavorský
Chmel: Žatecký poloraný červeňák, Sládek Desítka i Dvanáctka jsou dodávány v sudech s narážecí hlavicí typu bajonet – objem 30 litrů.
2. Příležitostně – zejména při významných svátcích
– světlý ležák českého typu ochucený skořicí, nepasterovaný, nefiltrovaný. Trojité chmelení dodává pivu vyšší hořkou chuť, skořice pak příjemný nádech vánoční atmosféry.
Slad: plzeňský, bavorský
Chmel: Žatecký poloraný červeňák, Sládek
Dodáváno v PET lahvích o objemu 1 litr.