JAKÁ PIVA VAŘÍME
1. Celoročně – piva plzeňského typu
– světlé výčepní pivo, spodně kvašené, nepasterizované, nefiltrované. Trojité chmelení dodává pivu vyšší hořkou chuť.
Slady: plzeňský, bavorský
Chmel: Žatecký poloraný červeňák
– světlý ležák plzeňského typu, spodně kvašený, nepasterizovaný, nefiltrovaný. Trojité chmelení dodává pivu vyšší hořkou chuť.
Slady: plzeňský, bavorský
Chmel: Žatecký poloraný červeňák, Sládek
– polotmavé silné pivo, spodně kvašené, nepasterizované, nefiltrované. Dva druhy sladu a trojité chmelení dodávají pivu výraznou barvu a vyšší hořkou chuť.
Slady: plzeňský, karamelový
Chmel: Žatecký poloraný červeňák, Sládek
2. Celoročně – piva anglického typu
– plné pivo, svrchně kvašené, nepasterizované, nefiltrované. Čtyřikrát chmelené s vyšší hořkou chutí a nádechem ovocného a citrusového aroma.
Slady: plzeňský, bavorský, pšeničný, karamelový
Chmel: Žatecký poloraný červeňák, Premiant, Kazbek, Cascade.
Všechna piva jsou dodávána v PET lahvích o objemu 1 litr nebo v sudech s narážecí hlavicí typu bajonet – objem 30 litrů.
2. Příležitostně – zejména při významných svátcích
– světlý ležák českého typu ochucený skořicí, nepasterovaný, nefiltrovaný. Trojité chmelení dodává pivu vyšší hořkou chuť, skořice pak příjemný nádech vánoční atmosféry.
Slad: plzeňský, bavorský
Chmel: Žatecký poloraný červeňák, Sládek
Dodáváno v PET lahvích o objemu 1 litr.
Vánoční ležák se skořicí vaříme každý rok.